Sacred Pregnancy & Birth course

Deze cursus kun je op je eigen tempo volgen, alle video's zijn opgenomen en kun je kijken wanneer jij er aan toe bent. Deze cursus gaat over het connecten met je kindje in je buik of zelfs al voor zwangerschap. 

Vanuit mijn zwangerschappen heb ik zoveel downloads ontvangen en ervaringen gekregen waarvan ik begreep dat die niet ‘normaal’ voor iedereen zijn.

Maar wat gun ik iedereen het contact met je kindje op dit diepe niveau. Voordat ik zwanger raakte van onze oudste voelde ik al een langere tijd een zieltje bij mij. Hier communiceerde ik mee.

Vlak voordat ik zwanger werd kwam er ineens een andere energie bij. Mijn hoofd (2019) vond daar wat van, want het andere zieltje is toch al zolang bij mij? Maar ja hoor. Tijdens de zwangerschap en toen hij er was werd het bevestigd voor mij. Dit was het zieltje wat ik vlak voordat ik zwanger werd zo sterk voelde.

Het is zo bijzonder om te ervaren hoe diep je al contact kan hebben met je kindje(s). Dat gaat verder dan alleen de schopjes voelen. Maar echt communiceren in energie.

Tijdens mijn live middag in april ervaarde de zwangere vrouwen ook zoveel verbinding, kracht en boodschappen vanuit hun kindje(s).

Nu is er iets nieuws geboren: een online programma dat je op je eigen tempo kan volgen. Met video’s waarin ik mijn downloads deel en meditaties die je ondersteunen in de verbinding nog meer versterken. Over de reis naar aarde, het geboorteproces en een module over na de geboorte om weer helemaal te landen in je eigen lijf.

Je kunt deze hier aanschaffen!

 

 

 

 

Online Healing Journey

Elke maand geef ik een online healing journey in een groep. Dit is een reis naar binnen met elke maand een ander thema. Houd mijn instagram in de gaten voor de volgende sessie of stuur mij een berichtje!

Dit zijn losse sessies.