Op 04-02-2023 organiseer ik een heel bijzonder evenement. Om het leven te vieren, volledig te leven zonder handrem erop. Jezelf in verbinding zetten met je hoogste potentie. Ik word zelf namelijk 30 op 2-2 en het leven vind ik zo waardevol en ik voel me dankbaar! Dit wil ik met jullie vieren....

Nadat je binnen bent gekomen mag je heerlijk even landen met thee en lekkers.

Vervolgens starten we de dag met een bijzondere healing Journey van mij. Waarin je de verbinding met jezelf, je gaves, intuïtie, hoger zelf en universum zoveel sterker maakt. 

Hierna geeft Jeanine Koning een aantal fijne oefeningen om nog meer te zakken in je lijf en gronding. 

 

De heerlijke voedende lunch wordt klaar gezet en dit is een mooi moment om te connecten met elkaar of om juist jezelf even terug te trekken! 

Dan mag je weer plaatsnemen en verzorgd Ilse Oversier een prachtig healing concert. Haar stem, combinatie met haar instrumenten neemt je mee op een mooie reis naar binnen.. 

 

vervolgens is het tijd voor een korte pauze voordat we de dag feestend afsluitend! Intuïtief dans! Katja HerseVoort gaat ons begeleiden, voelen welke beweging we willen maken en vooral genieten van in beweging komen. 

een dag vol verbinding, gronding, samen zijn, leven vieren. Op verschillende manieren wordt je geraakt. Het is dan absoluut ook een cadeau en voeding voor je mind, body & soul! 

kom je ook? 

https://bijlisette.plugandpay.nl/checkout/bij-lisette-the-event