Algemene voorwaarden

1. Een behandeling bij mij is geen vervanging voor een medische of psychologische behandeling, wel is het een waardevolle aanvulling. Ik stel geen medische diagnoses. Raadpleeg altijd een arts bij langdurige lichamelijke of psychische klachten. Ik ga een inspanningsverplichting aan en geen resultaatverplichting, omdat het resultaat van teveel factoren afhankelijk is.

2. Afspraken moeten uiterlijk 24 uur vóór aanvang van de behandeling geannuleerd worden. Hiervoor bereken ik geen kosten. Zeg je binnen 24 uur af, dan betaal je 50% van de prijs van de behandeling. Meld je je niet af en kom je je geplande afspraak niet na, dan betaal je 100% van de prijs van de behandeling. 

3. Bij Lisette zal niet zonder jouw toestemming informatie doorgeven aan derden (ook geen e-mail adres, telefoon of mobiel nummer)

4. Alle behandelingen die uitgevoerd worden dienen contant of via factuur afgerekend te worden. Bij betalingsachterstand is Bij Lisette gerechtigd verdere behandeling op te schorten totdat de cliënt aan haar/zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan.

5. Producten worden binnen 1-3 werkdagen verzonden via postNL.

6. De levertijd hangt af van postNL, maar vaak wordt het de volgende werkdag geleverd.

7. Mocht je een groepscursus hebben aangeschaft dan kun je deze volgen op de afgesproken tijd óf als replay wanneer mogelijk.

8. Bij Lisette behandelt persoonsgegevens die zij heeft ontvangen in het kader van de overeenkomst met de klant strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met geldende privacy weten regelgeving.
9. Heb je een ticket gekocht voor een live-event en kun je toch niet komen, dan kun je zelf je plek weer verkopen.