Altijd heb ik geweten dat ik dit zou gaan doen, dit werk.
Lange tijd wist ik niet ‘hoe’ ik daar kwam, een vraag die veelal uit het hoofd komt. De weg die ik bewandeld heb is nodig geweest om te komen waar ik nu ben. Inmiddels is het alweer jaren geleden dat ik uit ‘het systeem’ gestapt ben en ben gaan ondernemen om mijn zielsmissie achter na te gaan.

Tijdens mijn sessies, of het nu in een groep, 1-1 of online is, laat ik me leiden. Ik ben het portaal tussen hier en daar, werk op verschillende lagen en voorbij tijd of ruimte. Wanneer jij vertelt, zie ik of het kloppend is met de energie, of waar bepaalde dingen vandaan komen. Uit de opvoeding, familiesysteem, overtuigingen of vorige levens bijvoorbeeld. Met de vele tools stem ik mij op jou af: wat heb jij nu nodig. Het gaat om het leren VOELEN en bewust worden van wat jij allemaal doorkrijgt. We leven in een tijd waarin we vele mogelijkheden hebben om onszelf te ontwikkelen, iets wat onze voorouders niet hadden en zelfs in deze tijd nog niet altijd vanzelfsprekend is.

Opgevoed in een Fries boerengezin vlakbij de Waddenzee. Denk nu niet dat ik daar kon zwemmen, want daar was vooral drek. 😉 Als jongste dochter. Verlies gekend. Gereisd en gewoond in Australië woon ik nu weer in het geliefde Friesland. Weliswaar nog niet op die boerderij met ruimte voor mijn gezin en een plek voor jou om te zijn. Maar wel op een hele fijne plek aan de rand van het dorp, waar ik een plek voor jou heb gecreërd voor de 1-1 sessies. Al doe ik doe ook veel online. Energie kent geen tijd of ruimte.

Moeder van twee eigen-wijze jongens. De reis van zwanger worden, zwangerschap en bevalling noem ik ook wel eens de grootste initiaties van het leven. Kinderen zijn echt de grootste spiegels en gidsen hier op aarde.

Het is niet gewoon werken wat ik doe, het is een calling. Ik word daarin ondersteund vanuit een sterk spirit-team. Mijn energie is heilig en heb ik beperkt plek voor 1-1. Ik ben jouw gids hier op aarde voor het verstevigen van je eigen stem en intuïtie. Samen vergroten we het bewustzijn waardoor we de wereld een mooiere plek maken.

Bij mij voel je je op je gemak, is niets gek, kan het luchtig of intens zijn. Maar alles mag er zijn. Ik begeleid velen die veel verantwoordelijkheid kennen, of dit nu in werk, gezin of het leven is. Er wordt veel gedragen. Bij mij mag je zijn en loop ik naast je om te leven volgens jouw eigen wijsheid.