Al van jongs af aan ben ik al bezig met persoonlijke ontwikkeling. Altijd heb ik mij ‘anders’ gevoeld. De aansluiting die ik zocht kon ik niet vinden. Ik mocht eerst thuiskomen in mijzelf, de verbinding met mijzelf herstellen voordat ik mij in waarheid kon verbinden met andere mensen. De alternatieve geneeswijzen hebben mij altijd al aangetrokken. Daar kwam ik dan ook vroeg mee in aanraking. Het langdurig negeren van mijn eigen gevoel resulteerde er in dat ik op mijn 17e al last kreeg van overspannenheid/ burn-out klachten. Ik kon niet om mijn hoog gevoeligheid heen. Ik keek door de maskers van mensen heen en daarmee strookte wat mensen zeiden soms niet met wat ik zag. Mijn mensenkennis is groot, mijn filter is sterkIn de afgelopen jaren heb ik veel mogen helen en ervaren dat ik zelf ook van betekenis kan zijn voor de medemens. Ik weet als geen ander hoe het is om zoekende te zijn in het leven en je niet thuis te voelen in de wereld waarin je leeft.

 

ROUW

Toen ik op 13-jarigeleeftijd mijn jeugdvriend verloor raakte er een diep pijnstuk in mij getriggerd. Iets wat ik destijds heb weggestopt maar later ben gaan helen. Rouw en afscheid is een onderwerp waarin ik veel ervaring heb. 

 

REIS

Een diepgewortelde droom van mij was om op reis te gaan. Het verlaten van de plek waar ik ben opgegroeid om mijzelf te ontwikkelen zonder alle overtuigingen die in mijn geboorteplek lagen. Om mijzelf te leren kennen. Op mijn 19e was het zover, ik vertrok alleen naar Australië. Een prachtig land met een mooie cultuur en vele spirituele plekken. Uiteindelijk ben ik hier 9 maanden geweest, voordat ik terug keerde naar het mooie Friesland. Deze reis heeft mij ontdaan van vele lagen en mij gevormd als mens. Ik heb mijn eigen identiteit kunnen ontwikkelen. In de laatste dagen voordat ik weer naar Friesland terugkeerde voelde ik diepe bezinning en geluk. Er waren puzzelstukken op de plaats gevallen. 


MOEDER / MEM

In 2019 heb ik voor het eerst moeder mogen worden. Door de komst van mijn zoon is er een extra laag open gegaan en mag ik nog meer heling ervaren en geven. Hij is voor mij een prachtige spiegel van mijn gevoel, eentje die ik wellicht niet altijd wil zien maar er wel is. Sinds zijn komst kan ik nog sterker op mijn gevoel varen. Mijn hoogsensitiviteit is nog zuiverder geworden. In 2021 werd ik opnieuw zwanger en is onze tweede zoon geboren. Weer op een hele eigen wijze. Ik ben ervan overtuigd dat de reis van zwanger worden, zijn, de bevalling zoveel invloed heeft op jou als persoon. Je mag een ziel bij je dragen, het leven geven en daardoor ook belangrijke lessen leren.

 

OPLEIDING

In 2017 ben ik begonnen met de eerste reiki-cursus. In 2018 met de opleiding holistisch therapeut. Deze richting heeft mij veel gebracht. Sinds 2020 mag ik mij afgestudeerd holistisch therapeut en Reiki Master noemen, waarin ik ook Reiki I en Reiki II heb behaald.

 

Mijn kenmerk als therapeut is dat ik een nuchtere en liefdevolle therapeut ben. Ik werk volledig intuïtief en zet mijn hoog gevoeligheid in als kracht. Ik richt mij op het zelf herstellend vermogen van je lichaam door middel van levensenergie. Alles zit immers al in jou. Mijn kracht is dat ik door de lagen heen kan kijken en de echte jij kan zien. Door mijn eigen ervaringen en hoog sensitiviteit kan ik mij goed inleven in jou. 

Ik kan je begeleiden bij vraagstukken van je leven. Zit je niet lekker in je vel? Ervaar je klachten van overspannenheid of heb je een burn-out? Ik kan je verlichting geven en je ondersteunen in je proces. Ik loop graag met je mee op jouw pad van zelfontwikkeling. 

 

Mijn kracht ligt bij het coachen, geven van energetische behandelingen en familieopstellingen. In de wereld waarin wij leven wordt er veel van ons verwacht. Bij mij mag je vertragen, kun je de rust ervaren waar je naar verlangt. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat je steeds meer kan worden wie je werkelijk bent. Je integreert je echte ik steeds meer in je leven.