I am Woman - vrouwenlijndag

 

11 mei een dag in het teken van jezelf en jouw vrouwenlijn

Deze dag staat in teken van de vrouwenlijn. De vrouwen die jouw voorgingen.

Nadat je geland bent in deze mooie ruimte in Easterwierrum beginnen we bij de start van jouw leven. Waarin je als eerste contact had met je moeder. In de baarmoeder.

Tijdens de healing journey maken we contact met de vrouwenlijn. Jij bent namelijk degene die vele generationele cycli doorbreekt, jij bent diegene die daar aangewezen voor is.

De moeder staat voor het leven, zij geeft je letterlijk het leven. Een moeder-dochter opstelling kan dan ook niet ontbreken.

Dit wordt een helende, confronteerde, liefdevolle dag. We focussen ons op de onderstroom waardoor er diepe heling kan plaatsvinden wat je zult merken in de bovenstroom: jouw wereld.

Wat ik vaak hoor nadat er gewerkt is in de vrouwenlijn dat er zoveel meer inzicht in jezelf is, de communicatie met je moeder verbeterd is (ineens diepgaande gesprekken), of dat je dochter ineens een stuk vrolijker is. Omdat jij je eigen ruimte inneemt. Jouw eigen plek inneemt. Deze dag gaat over jouw leven (de start in de baarmoeder) en over wat jij in je draagt van de vrouwen voor je. Het gaat zo verlichtend voor je zijn! Ik gun dit iedere vrouw.

Hier kun je je aanmelden!