1-1 met mij werken

Wil je 1-1 bij mij komen? Dan heb ik 2 mogelijkheden. INWARD (4maanden) of THE CALLING (9maanden)

Ik geloof in langdurige samenwerking, met een losse sessie kan je een kick-start krijgen. Maar de echte verandering zit in het leven, dan vooral in de dagelijkse leven: alle uitdagingen die je daar krijgt weerspiegelen hoe je je innerlijk voelt. Dus hoe fijn is het om mij naast je hebben staan, waar je alles mee kan delen. Niets is te gek.

Door mijn diversiteit aan mogelijkheden werken we op verschillende lagen aan die fundering in jezelf. Onder andere door middel van coaching, healing, klank, opstellingen. 

Samenwerken met mij is niet voor jou als je gefixt wil worden, niet zelf bereid bent om keuzes te maken, afhankelijk wil voelen van mij. Want jij bent al heel en compleet, alles zit in jou en ik ben er voor jou omdat te vergroten. Ik sta naast jou en loop met je door de donkerte als dat nodig is en anders ben ik je grootste cheerleader in het licht. 

Mijn werk kenmerkt zich om ook door het donker heen durven te gaan, zodat het licht nog meer ontvangen kan worden. Dit is voor jou als je sterker wilt worden in het werken met je intuïtie, verantwoordelijkheid durft te nemen voor je zelf, weet dat je niet gered kan worden en zelf stappen hebt te zetten.

INWARD (4 MAANDEN)

Mocht je verdieping voor jezelf willen, inzicht krijgen in levensvragen, zielsmissie, zielsthema's en je intuïtie is INWARD perfect voor je. Deze maanden keer je naar binnen, naar de antwoorden die in jezelf liggen. Hierdoor zul je meer rust, ruimte en energie ervaren in je dagelijkse leven.

INWARD
Je leert omgaan met je eigen thema´s , intuitie en dit kan een power boost zijn om weer in lijn te komen met jouw dromen en verlangens.

4 maanden
4 sessies
3500 euro in 1 x of 888 euro per maand.
Tussendoor kun je al je vragen stellen via whatsapp aan mij

 

THE CALLING (9 MAANDEN)

Het duurt pakweg 9 maanden voordat je geboorte geeft aan nieuw leven. Dus waarom gun je jezelf niet de tijd om volledig te kunnen vliegen met een goede basis om te landen? Het geloof dat je het jezelf waard vind om voor een blijvende verandering te gaan in plaats van snel even iets proberen weg te duwen.

Je weet hoe het is om niet het gebaande pad te lopen, voor jezelf kiezen, op jouw manier leven en keuzes maken die een ander niet snel zou doen. Hoe fijn zou het zijn als ik naast je sta, die je ziet in jouw grootse potentieel en meer dan alleen de buitenkant. Die met je mee kan voelen, sparren en je nieuwe inzichten geeft die jou laten groeien.

 

Tijdens deze maanden sta in verbinding met je intuïtie, ervaar je vrijheid, stroming, met een gezonde balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, weet je hoe jij kunt werken met jouw gaves, intuïtie, het universum. Dit is ook het grote verschil met INWARD : jij leert hoe je je intuïtie kan inzetten in het dagelijks leven, of dit nu privé is of in je werk. 

 

THE CALLING 

Je leert omgaan met je eigen thema´s, intuïtie en laat dit voor jou werken. Hoe werkt het voor jou en vertaal je dit in het dagelijkse leven: privé en zakelijk.  

9 maanden
10 sessies
7777 euro in 1 x  of 865 euro per maand
Tussendoor kun je al je vragen stellen via whatsapp aan mij
inclusief een livedag in een groep
alles wat ik online organiseer in een grotere groep: ben jij er bij.