Wil jij graag langskomen bij mij? Er zijn verschillende opties. 

Iedereen is in staat om het zelf herstellend vermogen van je lichaam aan te boren. Alleen zijn we daar van afgeweken. We zitten veel in het hoofd en weinig bij ons gevoel. Ik mag jou helpen om weer dichter bij jouw gevoel te komen. Mijn weg is gestart bij reiki. Ik werk met de universele levensenergie, de bron. Door middel van handoplegging kan ik blokkades wegnemen en de energie laten stromen. Een healing werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Dat maakt het een holistische behandeling.  

 

Een sessie bij mij….

Wordt als verlichtend, rustgevend, inzichtgevend en verhelderend ervaren….

Wil je een afspraak met mij maken omdat je een specifieke hulpvraag hebt, dan is dit natuurlijk mogelijk! Ben je zoekende naar wat het juiste is voor jou om te doen? Kamp je met (steeds terugkomende) klachten of heb je behoefte aan een verdiepend coachingsgesprek? 

Een healing of een healing-coaching sessie kan online of bij mij in de praktijk. Ik werk volledig intuïtief dus ik weet van te voren ook niet wat er mag ontstaan. De de transformatieochtend- of middag is bij mij in de praktijk.

 

Voor de sessie stem ik op jou af. Op jouzelf, op jouw energie en ziel. (Hier ben jij dus niet bij maar is voor mij 15-30 minuten) 

Als jij binnenkomt ben ik dus eigenlijk al meteen in verbinding. Dit ervaren sommigen zelf ook al tijdens het afstemmen.  Ik geef vaak ook als advies om na de tijd niet teveel te plannen. Zodat je kan voelen waar jij behoefte aan hebt. Dat kan even slapen zijn, of een flinke wandeling! 

 

Er zijn drie opties:

1. HEALING

Heb jij behoefte aan een rust moment voor jezelf? Weer landen in jouw lijf? De energiestroom weer voelen bruizen?
Dan is een healing van mij wat voor jou. In dit uur is een kort voorgesprek waarna jij op de behandeltafel of zittend een fijne healing ontvangt. Waarin wordt losgelaten, liefdevolle energie wordt aangevuld, blokkades worden aangeraakt en weer in je lijf landen.

Dit is een sessie van 60 minuten met een kort voor en na gesprek.

Investering in jezelf is € 90

 

II. HEALING-COACHING SESSIE

Merk je dat je behoefte hebt aan meer diepgang? Waarin je ook graag adviezen gericht op jou wilt ontvangen van mij? Dan is een healing-coaching sessie jouw passende ondersteuning op dit moment. Een combi van healing coaching geeft extra kracht en inzichten. We hebben namelijk meer tijd om dieper op jou in te gaan. Tijdens het nagesprek merk je dit ook, er is de tijd om alles te laten landen en integreren.

Dit kan dus een healing op de behandeltafel zijn maar kom je vaker bij mij dan kunnen we ook kijken naar aanvullende technieken, denk aan familieopstellingen, schaalwandelen, werken met edelstenen en kaartleggingen. Ook mag je na de sessie mij nog dingen vragen via WhatsApp. Ik neem uitgebreid de tijd voor je. 

Deze sessie duurt 1.5-2 uur.

De investering in jezelf is € 130

Voel je dat ik voor een langere tijd mee mag wandelen op jouw pad? Dan gaan we samen kijken wat daarvoor nodig is en een Magic Healing Journey aan. Voor meer informatie ga naar Magic Healing Journey.

III TRANSFORMATIE DAG DEEL

In deze ochtend of middag gaan nemen we volledig de tijd voor JOU! We beginnen met een uitgebreid gesprek, wat speelt er wat is op dit moment waar JIJ behoefte aan hebt.
Daarna ontvang je een healing zodat we gaan ervaren wat er op de verschillende niveaus naar boven komt. Vervolgens hebben we een uitgebreid nagesprek en kunnen we nog een verdieping doen op de healing met bijvoorbeeld een opstelling of een wandeling. Dit is echt een prachtige intensieve ochtend. Neem de rest van de dag ook vrij zodat je het op je in kunt laten werken. Ook krijg je een mooie cadeaupakketje van mij afgestemd op jou <3. En uiteraard iets lekkers bij de thee, want tijdens deze drie uren is voeding ook erg belangrijk. Ook mag je na de sessie mij nog dingen vragen via WhatsApp.  

Tijdsduur 3 uur

Investering in jezelf € 249

 

Stuur mij een mail om een afspraak in te plannen of voor meer informatie info@bijlisette.nl

 

 

I. Healing

★ 60 min

★ kort voor en na gesprek incl. thee

★ wanneer je behoefte hebt aan moment van ontspanning, rust, voor jezelf.

★ €90

II. Healing-coachingsessie

★ 1,5-2 uur

★ voor en na gesprek incl. thee

★ voor een extra stuk begeleiding, coaching op jouw pad

★ meer ruimte voor verdieping

€ 130 

III. Transformatie dagdeel

★ dagdeel ochtend of middag 3 uren in afstemming met jou

★ voor en na gesprek incl. thee en wat lekkers

★ healing, coaching, voelen wat daarna nog mag gedaan worden: opstelling, wandeling, uitgebreide familieopstelling bijv.

★ cadeaupakket afgestemd op jou

249