Hieronder kun je meer informatie vinden over een losse sessie.

 

HOLISTISCHE REIKI BEHANDELING

Iedereen is in staat om het zelf herstellend vermogen van je lichaam aan te boren. Alleen zijn we daar van afgeweken. We zitten veel in het hoofd en weinig bij ons gevoel. Ik mag jou helpen om weer dichter bij jouw gevoel te komen. Mijn weg is gestart bij reiki. Ik werk met de universele levensenergie, de bron. Door middel van handoplegging kan ik blokkades wegnemen en de energie laten stromen. Reiki is een zachte en liefdevolle vorm van heling. Je kan je na een behandeling heerlijk ontspannen voelen. Ook werkt reiki verlichtend. Reiki werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Dat maakt het een holistische behandeling. 

 

Wil je een afspraak met mij maken omdat je een specifieke hulpvraag hebt, dan is dit natuurlijk mogelijk! Ben je zoekende naar wat het juiste is voor jou om te doen? Kamp je met klachten en heb je behoefte aan een coachingsgesprek? 

Ik combineer altijd coaching in combinatie met een reiki behandeling. Kom je vaker bij mij dan kunnen we ook kijken naar aanvullende technieken, denk aan familieopstellingen, schaalwandelen, werken met edelstenen en kaartleggingen. Voor meer informatie ga naar Magic Healing Journey.

Dit kan op afstand (via een videocall) of bij mij in de praktijk. Gedurende dit consult bespreken we waar je tegen aan loopt en krijg je weer helderheid in de weg naar jouw gevoel. 

 

Duur: 60-90 minuten inclusief voor en nagesprek

Kosten: €130


Momenteel heb ik pas weer plek in 2022. Wil je alvast een plekje reserveren? Stuur mij dan een e-mail! info@bijlisette.nl