Inmiddels alweer de derde keer dat ik deze mooie training mag geven! De vorige keren waren transformerend en de kracht van Shine Your Light is is dat ik persoonlijk en gezamenlijk jullie begeleid. Tijdens de eerste dag is er ook een healing & sessie met mij, waarbij de rest oefent met healing geven op hunzelf.

Deze training richt zich echt op jouw eigen persoonlijke unieke gave(s) en hoe je dat zelf kunt leren vertalen naar aardse taal. We verbinden het hogere met het aardse. Dat maakt dat Shine your Light echt een aanvulling is in je leven, persoonlijk en op werkvlak! Het is een initiatie in het energiewerk.

Energiewerk kost tijd, investering en ervaring op doen. Met Shine your Light leg je een mooie basis voor jezelf. Je leert hoe je healing toepast op jezelf en op de ander. Omdat we in een kleine groep (max 6) werken, gaan jullie met elkaar oefenen waarbij ik jullie begeleid. Je leert ook je eigen healingsvorm, want voor de een is dat de klassieke healing op de tafel, de ander doet dit via woorden.

We starten op 15 maart (9.30-16.30) ' s ochtends met een deel theorie, daarna een heerlijke lunch en de persoonlijke activaties. In het middagdeel gaan jullie ook een uitwisseling doen: elkaar een healing geven. Als afsluiting een mooie intuitie opdracht over afstemmen.

Vervolgens komen we op 5 april online samen via Zoom. Hierin hebben we een deelmoment en kijk ik waar behoefte aan is. Wellicht splits ik jullie op zodat jullie met elkaar op afstand kunnen oefenen en mij in kunnen schakelen voor hulp of geef ik een mooie reis voor nog meer gronding en belichaming van jullie unieke krachten.

De afsluitende dag is op 26 april, hierin geven jullie elkaar weer healings zodat jullie kunnen ervaren wat het verschil is met de eerste keer. Na een heerlijke lunch geef ik in de middag een afsluitende ceremonie en celebration! Dit is een bijzondere afsluitende healing-reis, met een celebration. Want na door Shine Your Light sta je in contact met jezelf, je intuitie en kun je feilloos afstemmen op wat jij nodig hebt.

Tussendoor kun je alle vragen stellen in de app-groep en hebben we als groep nauw contact.

Dit is globaal het programma, maar het wordt volledig afgestemd op de groep. Dus niets staat vast, ik werk intuitief en dat betekent voor mij zonder kaders. Niets staat vast.

 

Hier kun je je aanmelden!