Online lichtcirkel

Een verbindende avond waarin ik mij afstem op de groep. Door middel van een visualisatie/meditatie geef ik een healing. 

Na de tijd is er ruimte om de ervaringen te delen en voor vragen. Dit is een hele fijne manier om mij te leren kennen en ook echt een diepgaande sessie. De kracht van een groep is zo onwijs mooi. Er zijn vaak overeenkomstige thema's en daarin dus ook herkenning bij elkaar. Als een ander iets vraagt is dat ook van toepassing op jou!

 

Meld je via de link aan voor de volgende lichtcirkels, je bent welkom:

 

13 april 10.00

Thema: connect with your spirit team

Tijdens deze healing circle ga je diepe connectie voelen en ervaren met jouw spirit team, hoe maak je contact, hoe ervaar je boodschappen en je krijgt inzicht wie in je spirit team zitten. Dit kan nog wel wisselen namelijk.

 

22 euro, duurt 1-1.5 uur en je krijgt een replay in je inbox zodat je deze zelf (nogmaals) kunt bekijken 

 

https://bij-lisette.webinargeek.com/connect-with-your-spirit-team 

 

Ervaringen van anderen: 

 

'Eerlijk gezegd was ik een beetje sceptisch. Want hoe kun je de energie voelen achter een laptop ver bij elkaar vandaan... Maar jeetje wat was dit bijzonder! Lisette voelde mij/ons  en het klopte zo wat ze vertelde. Zoveel mooie inzichten gekregen.'

 

'Het was echt zo mooi, heb me in tijden niet zo goed heel gevoeld. Het stroomde door mijn voeten naar beneden en mijn handen werden in mijn buik gezogen!'

 

'Of je nu wel of niet bekend bent met Lisette of haar manier van werken, ze laat je welkom voelen. 

Vooraf kun je vragen stellen. Dit kan alles zijn. Niets is vreemd of te zwaar. 

Een ruimte waar je alleen kunt zijn, met iets te drinken en eventueel dekens/kussentjes om het je gemakkelijk te maken is plezierig. 

Zodra je het webinar instapt voel je je welkom, een persoonlijk goedenavond aan jouw gericht, maar misschien voel je ook wel iets lichamelijks gebeuren. Zie het als een momentje voor jezelf. Je hoeft niet bang te zijn voor wat er gaat komen, er over in te zitten of het wel iets voor je is, laat het maar over je heen komen. Met haar warme stem en intuïtie verbind Lisette zich aan jou en de anderen. 

Je maakt een reis door een "thema" die Lisette vooraf of tijdens de bijeenkomst benoemt. En dan zit of lig je... je luistert en misschien voel je iets, of niet(s). Alles is goed. Lisette maakt op haar unieke wijze verbinding met jouw. Je kunt vooraf, tussendoor en naderhand vragen stellen. Als iets niet duidelijk, verduidelijkt het ze, net zolang totdat het voor jouw duidelijk is. Want dat is wat Lisette doet, ze wil je niet met vragen achterlaten, ze wil je een betekenis meegeven waar jij weer mee verder kunt. En dat is voor iedereen anders, maar vaak wel in thema's overkoepelend. 

Hocuspocus? Misschien wel. Het enige wat jij hoeft te doen is te liggen en te zitten en te luisteren. Vergelijk het met een meditatie (zoek maar eens op youtube of Insight Timer). '

 

'Je hebt een fijne stem en fijne energie. Onze camera's zijn uit tijdens het webinar maar je 'ziet' mij wel' Je gaat heel respectvol met dit wat zwaardere thema (innerlijk kind) om.