Reactie plaatsen

Reacties

Grietje
9 maanden geleden

Na de geboorte van de tweede zat ik niet lekker in mijn vel en te veel mijn hoofd. De behandeling was heel bijzonder: ik voelde de energie weer stromen en na de sessie was ik echt weer in mijn lijf 'geland'. Dit was precies wat ik nodig had en dat voelde Lisette heel goed aan. Nogmaals dank!

JJ
een jaar geleden

Inmiddels een aantal behandelingen van Lisette gehad. Zowel in haar praktijk als op afstand. Lisette is betrokken en intuïtief en maakt op die manier een goede verbinding. Het helpt mij verbinding met mijzelf te maken, mezelf aandacht te geven en te ontspannen. Erg fijn deze ondersteuning

Rixt
2 jaar geleden

Voor de derde keer een hele fijne sessie bij Lisette gehad. Er komen veel inzichten tijdens de behandeling voorbij maar ook na de tijd werkt een behandeling nog flink door. Het fijne van Lisette is dat zij echt de tijd voor je neemt en de rust die Lisette uitstraalt maken een behandeling als een hele fijne ervaring. Ook na de tijd kun je met al je vragen en dingen waar je ook maar tegen aanloopt bij Lisette terecht . Voor mijn persoonlijke ontwikkeling en groei ben ik hier zeker op de juiste plek!.

Lianne
2 jaar geleden

De sessie kan ik omschrijven als een ontspannen en bijzondere ervaring.
Het gesprek voorgaand de behandelingen laat je tot rust komen, waardoor je relaxt de behandeling in gaat. Het geeft mij tintelingen en een omschrijfelijk gevoel.
Daarnaast is Lisette een ontzettend warm, liefdevol en meegaand persoon, die je de gehele sessie een erg fijn gevoel geeft.
Bedankt! :) En tot snel!

Anja
2 jaar geleden

Vanmorgen een fijne behandeling van Lisette gehad. Eerst uitgebreid in gesprek met elkaar. Lisette beschrijft heel goed hoe ik in elkaar zit, en weet me heel goed te doorgronden. Ze wéét en voelt gewoon alles heel goed. Dit is erg fijn, en voelt voor mij heel veilig en vertrouwd. Toen ik daarna op de behandeltafel lag, kon ik mij dan ook helemaal overgeven aan de behandeling. Wàt een mooie, warme, kleurrijke ervaring was dit, zeg.. Heel erg bedankt!

Renate
2 jaar geleden

Voor de tweede keer bij Lisette geweest voor een behandeling. Nu twee weken geleden voor het laatst. Tijdens mijn zwangerschap last van cholestage, dit gaat samen met een zwaar verstoorde lever waardoor je compleet gestressed raakt en ik eigenlijk niet meer kon genieten van het mooie wondertje wat in mijn buik groeit. Bij lisette. Voelde ik mij gelijk weer op mijn gemak, net zoals de eerste keer. Zij heeft ervoor gezorgd dat ze energie weer helemaal door mijn lichaam stroomde en ik weer verlichting voelde. De kleine was ook ontzettend druk, ik werd hier zo vrolijk van. Eigenlijk niet te omschrijven hoe ik mij op dat moment en daarna weer voelde. Ik kan nu echt nog genieten van de laatste weken van mijn zwangerschap. Kortom, ik kan iedereen een sessie bij Lisette aanraden, ze stelt je totaal op je gemak en geeft je handvatten waar je echt iets aan hebt.

Ik kom zeker terug, dankjewel X

Francien
2 jaar geleden

Vandaag voor het eerst naar Lisette.
Totaal geen verwachting. Maar wat is dit fijn.
Even niet de aandacht voor iemand anders.
Maar voor mij.
Met goeie tips, inzichten en vooral een ontspannend gevoel kom ik zeker terug.

Clara
2 jaar geleden

Een fijne relaxte behandeling bij Lisette gehad.
Tijdens de sessie voelde ik de energie doormiddel van Lisette haar handen door mijn lichaam stromen.
Warmte en totale rust een echte aanrader
Bedankt Lisette x

Annemieke
2 jaar geleden

Lisette heeft een warme, zachte manier van behandelen. Op de dag van de afstandsbehandeling voelde ik al dat haar energie naar mij gericht was. Zij maakt een diepe, liefdevolle hartsverbinding tijdens het behandelen. Ik voelde mijn handen en voeten de hele sessie tintelen en de energie op diverse plekken in mijn lichaam stromen. Na de behandeling gaf ze me inzichten om verder te verdiepen en onderzoeken wat ik heb gevoeld tijdens de sessie. Dank je wel, Lisette, dat je een stukje meewandelt op mijn pad.