Reactie plaatsen

Reacties

Lotte Galema
9 maanden geleden

Wauw wat een ervaring. Zoveel tranen moeten laten gaan, maar wat voelde ik mij meer één met mijn lichaam en wat geeft dat een rust. Klinkt niet grijpbaar, maar dat is het ook niet. Ik zou elke week wel op bezoek willen komen.. Lisette is een lieverd en begeleidt je door het hele proces. Ze heeft je een boost zelfvertrouwen mee en dat was net wat ik nodig had.

Mirthe
een jaar geleden

Vandaag ben ik voor het eerst bij Lisette geweest voor een healing, Mijn intentie was om meer rust te ervaren. En dat is meer dan gelukt. Ik vond zowel de healing zelf als het voor-en nagesprek heel fijn. Lisette stelde me heel erg op mijn gemak, en gaf me het gevoel dat alles wat ik voelde er gewoon mocht zijn. Alhoewel ik nog een beetje aan het bijkomen ben van de ervaring, vond ik het heel fijn en ben ik erg blij en dankbaar voor alle nieuwe inzichten. Ik kom zeker nog een keer terug 🥰

Nicky
een jaar geleden

In de twee keer dat ik 1 op 1 bij Lisette ben geweest heb ik veel geleerd.
Mijn enige verwachting was om even uit mijn hoofd te gaan en bij mijn gevoel te zijn. Wat was de eerste sessie speciaal! Alles was ineens heel erg helder en het heeft me erg geholpen om meer bij mezelf te komen en te blijven. Ik ben daarom nog een keer een ochtend bij Lisette geweest om meer de verdieping in te gaan, hier heb ik ook wat praktische handvatten uit kunnen halen.
Ik gun het iedereen, omdat het zo verhelderend kan zijn!

Evelyn
een jaar geleden

Lisette, een lieve vrouw en luisterend oor. Voelt erg met je mee en brengt rust. Ik was wat sceptisch maar heb het als erg mooi ervaren. Ik kan bij haar ‘los laten’. En ga/ging met een rustig gevoel weer naar huis.

Grietje
2 jaar geleden

Na de geboorte van de tweede zat ik niet lekker in mijn vel en te veel mijn hoofd. De behandeling was heel bijzonder: ik voelde de energie weer stromen en na de sessie was ik echt weer in mijn lijf 'geland'. Dit was precies wat ik nodig had en dat voelde Lisette heel goed aan. Nogmaals dank!

JJ
2 jaar geleden

Inmiddels een aantal behandelingen van Lisette gehad. Zowel in haar praktijk als op afstand. Lisette is betrokken en intuïtief en maakt op die manier een goede verbinding. Het helpt mij verbinding met mijzelf te maken, mezelf aandacht te geven en te ontspannen. Erg fijn deze ondersteuning

Rixt
3 jaar geleden

Voor de derde keer een hele fijne sessie bij Lisette gehad. Er komen veel inzichten tijdens de behandeling voorbij maar ook na de tijd werkt een behandeling nog flink door. Het fijne van Lisette is dat zij echt de tijd voor je neemt en de rust die Lisette uitstraalt maken een behandeling als een hele fijne ervaring. Ook na de tijd kun je met al je vragen en dingen waar je ook maar tegen aanloopt bij Lisette terecht . Voor mijn persoonlijke ontwikkeling en groei ben ik hier zeker op de juiste plek!.

Lianne
3 jaar geleden

De sessie kan ik omschrijven als een ontspannen en bijzondere ervaring.
Het gesprek voorgaand de behandelingen laat je tot rust komen, waardoor je relaxt de behandeling in gaat. Het geeft mij tintelingen en een omschrijfelijk gevoel.
Daarnaast is Lisette een ontzettend warm, liefdevol en meegaand persoon, die je de gehele sessie een erg fijn gevoel geeft.
Bedankt! :) En tot snel!

Anja
3 jaar geleden

Vanmorgen een fijne behandeling van Lisette gehad. Eerst uitgebreid in gesprek met elkaar. Lisette beschrijft heel goed hoe ik in elkaar zit, en weet me heel goed te doorgronden. Ze wéét en voelt gewoon alles heel goed. Dit is erg fijn, en voelt voor mij heel veilig en vertrouwd. Toen ik daarna op de behandeltafel lag, kon ik mij dan ook helemaal overgeven aan de behandeling. Wàt een mooie, warme, kleurrijke ervaring was dit, zeg.. Heel erg bedankt!

Renate
3 jaar geleden

Voor de tweede keer bij Lisette geweest voor een behandeling. Nu twee weken geleden voor het laatst. Tijdens mijn zwangerschap last van cholestage, dit gaat samen met een zwaar verstoorde lever waardoor je compleet gestressed raakt en ik eigenlijk niet meer kon genieten van het mooie wondertje wat in mijn buik groeit. Bij lisette. Voelde ik mij gelijk weer op mijn gemak, net zoals de eerste keer. Zij heeft ervoor gezorgd dat ze energie weer helemaal door mijn lichaam stroomde en ik weer verlichting voelde. De kleine was ook ontzettend druk, ik werd hier zo vrolijk van. Eigenlijk niet te omschrijven hoe ik mij op dat moment en daarna weer voelde. Ik kan nu echt nog genieten van de laatste weken van mijn zwangerschap. Kortom, ik kan iedereen een sessie bij Lisette aanraden, ze stelt je totaal op je gemak en geeft je handvatten waar je echt iets aan hebt.

Ik kom zeker terug, dankjewel X