IBIZA RETREAT 6 TM 9 JUNI

Hét Ibiza Retreat, anders dan anders….

Dit wordt een unieke ervaring waarin we vele healingreizen gaan maken. Het is niet een ‘live love laugh lekker even bijkomen retreat’, het is veel meer dan dat. Het gaat diep, laat je herinneren en geeft je vernieuwde energie! Ik verwelkom je graag 6 juni op Ibiza!
Op het mooie Ibiza gaan we ons verbinden met onze divine energy.
We stappen in onze feminine energy, waar we de masculine kant ook zeker meenemen. We hebben namelijk beide delen nodig om volledig into the divine te stappen.

We gaan prachtige krachtplekken opzoeken, waar we ons vervolgens verbinden met de energie en de kracht daaruit.
Op Ibiza zijn verschillende krachtvelden en oude tijden terug te vinden.

Water is ook een groot onderdeel van Ibiza. Dus vanaf het water gaan we dit prachtige eiland ook bekijken en via het water-element (dat o.a. staat voor stroming & intuïtie) verbinden we ons weer met dat element in ons.

Healing journeys
De healing journeys worden afgestemd op de groep en verbonden met het thema ‘reconnect en remember with your divine’. Er is persoonlijke aandacht. Laat je verrassen door delen in jezelf die weer herinnerd mogen worden.

Uiteindelijk gaat het er allemaal om om weer te unlocken in onszelf. Dat is precies wat we gaan doen op Ibiza. Delen van onszelf weer gaan herinneren, zielsdelen terughalen, waarna jij kunt stralen in je DIVINE energy.

Locatie
We blijven bij de mooie villa, maar gaan er ook op uit. Hiken, wandelen, omgeving verkennen, suppen en naar de hippiemarket! Vervoer vanaf de villa wordt geregeld.

San Carlos bevindt zich in het ruige gedeelte van Ibiza, bekend om de mooie natuur, waar je prachtige hikeroutes kunt vinden.
Hier vind je de schoonheid van het beschermde noorden, met kleinschalige hotels, maagdelijk witte dorpjes, bossen van pijn- en vijgenbomen, olijf-, sinaasappel- en amandelboomgaarden en verlaten stranden en baaien.

Globlale planning (die word afgestemd op de groep en kan nog wijzigen)
Donderdag 6 juni
ben je vanaf 15 uur welkom om in te checken en te landen in het mooie Villa Carlos.
Om 18 uur hebben we een gezamenlijk diner en de opening. Na het avondeten hebben we ‘s avonds de eerste healing ceremonie.

Vrijdag 7 juni
staan we vroeg op om op een prachtige plek een healing journey bij zonsopkomst te ervaren. Vervolgens gaan we om 10 uur brunchen. ‘s Middags ervaren we Ibiza via het water: we gaan suppen! Rond 17 uur hebben we diner en ‘s avonds weer een mooie healing journey.

Zaterdag 8 juni
rond 9 uur is het ontbijt, vervolgens gaan we hiken naar een bijzondere plek waar we een healing journey ervaren. Genieten van de omgeving, wellicht zwemmen.

‘s Middags hebben we een leuk uitje: namelijk naar de hippie market! Een goed moment om wat herinneringscadeaus in te slaan 😉

Zondag 9 juni
starten we de ochtend met een heerlijk ontbijt en checken om 10 uur uit. We sluiten het retreat passend af.

 

Praktisch:
Eigen kamer met eigen badkamer: 1800 incl btw (6 plekken)
Gedeelde kamer met gedeelde badkamer: 1600 incl btw (4 plekken)
In delen betalen is mogelijk, voor het Retreat start dient dan de volledige som betaald te zijn. Dit zou dus in 2x of 3x kunnen.

Van tevoren is er een whatsappgroep waarin we alvast met elkaar kunnen verbinden, en waarin je bv. ook kunt afstemmen om samen met de taxi naar Villa Carlos te gaan. Het is een halfuurtje rijden van het vliegveld naar de Villa. Tijdens het retreat zelf zijn er auto’s die we kunnen gebruiken. Wil je graag bestuurder zijn? Laat het me dan vooral even weten!

Inclusief:
ontbijt, lunch en diner
snacks en tussendoortjes
thee en water
alle healing journeys
suppen + supmateriaal
linnengoed en handdoeken
vervoer vanaf de Villa

Exclusief:
vliegticket
annulerings- en reisverzekering
eten en drinken buiten de villa

 

je kunt je aanmelden via info@bijlisette.nl