Energetics Business Club

Mastermind speciaal voor ondernemers
(max 6 plekken)

Voor de new leader die al heel wat proceswerk heeft gedaan.
Zij die klaar is voor de volgende stap.
Deze mastermind is diepgaand, concreet en spiritueel.

Vanuit de ziel van je bedrijf ga je afstemmen op jouw next level stap.

 

Herken je het? Het gaat prima, maar toch is er een bepaald gevoel... wat je niet duiden kan... alsof er onbewust je iets tegenhoud om echt te kunnen GAAN in je zielsmissie! We werken op de onderstroom waardoor het zich gaat uiten in je bedrijf. Jij bent letterlijk de handen en voeten van je bedrijf, jij bent degene die het concreet maakt en de wereld in zet! Wanneer er dus nog een persoonlijk stuk tussen zit, zul je dit ook ervaren in je bedrijf. 

Jij bent een ondernemer die de wereld mooier wilt maken. Daarin mag je ook ontvangen, zodat de balans van geven en ontvangen stromend is. 

Tijdens deze 12 weken gaan we op reis in jouw bedrijf om een sterke fundering neer te zetten, in verbinding met de ziel van jouw bedrijf te creëren. In een kleine groep begeleid ik jullie naar een energetische verbinding met je bedrijf, zeker komt het mannelijke aspect ook naar boven. Ik zal je spiegelen, dingen teruggeven en actief met je meedenken.


Wat je kunt verwachten: healingreizen om afgestemd met de ziel van je bedrijf te werken, aanbod creëeren vanuit het hart ipv hoofd, Q&A sessies waarin ik met je meekijk naar jou vraag: het is altijd mega fijn om ook andere vragen te horen, want je zult ook van elkaar leren. 

Bij deze mastermind heb je er zelfs een 1-1 sessie van 45 minuten bij via Zoom om samen met jou persoonlijk af te stemmen op je bedrijf en je vragen te kunnen beantwoorden.

 

Data gezamenlijke zoomsessies:
15 april 10.00
29 april 10.00
13 mei 10.00
27 mei 10.00
10 juni 10.00 
24 juni 10.00
De sessies vinden allemaal plaats op de maandagochtend. Mocht je er een keer niet bij kunnen zijn, geen probleem! Replay is aanwezig en je kunt je vraag eventueel ook stellen voor aanvang van de sessie, zodat ik deze mee kan nemen.

In de tussentijd is er een mastermind whatsappgroep waarin jullie je vragen kunnen stellen en ik daarop afstem, zodat je nooit hoeft te wachten op een sessie ;) 

In december heb ik een mini try-out gedaan van Business Energetics, om te kijken hoe de sessies aankwamen bij de klanten. Dit waren de reacties:

'Nadat ik contact maakte met de ziel van mijn bedrijf maakte het het ondernemen zóveel lichter. Ik vond het ontzettend leuk. Het heeft me geholpen om vertrouwen te hebben en niet alles tegelijk willen doen. Ik heb ook veel geleerd van de vragen van anderen. '

'Wat een fijne inzichten in mijn bedrijf op eens een andere manier.' 

'Hierdoor kon ik echt eens anders gaan ondernemen. Het geeft een andere blik en veel meer vanuit zachtheid ipv het harde werken.'

'Wow wow wow. Wát een inzichten er zijn echt zulke puzzelstukken gevallen voor mij en mijn bedrijf. Mijn zielsmissie, alles werd ineens zó helder. Tranen van herkenning en dankbaarheid.'

 

Investering:
Nu nog: 333 euro per maand (3x) of 999 euro in 1x 
7 gezamenlijke sessies + 45 min zoom 1-1 met mij

Voor de eerste 3 is er een extra BONUS namelijk: nog een extra 45 min sessie met mij via zoom. Dus dat betekent dat je twee 1-op-1 momenten met mij hebt in die 12 weken.

 

DIT WIL IK!